Tanfolyamok

 • RÁADÁSKARRIER I. - Jelenlegi életvezetés kritikus pontjainak felismerése és felszámolása

  laabagnes
  4 Lecke

  A RÁADÁSKARRIER I. – Jelenlegi életvezetés kritikus pontjainak felismerése és felszámolása online kurzus keretében a négy egymással összehangolt lecke alkalmas arra, hogy helyreállítsd megtépázott önbizalmadat, önmagadba vetett hitedet. Megerősítsd magad abban, hogy van számodra hátralévő életutad során új, perspektivikus, örömtelibb jövőkép, lássál értelmes és megvalósítható célokat magad előtt, amin érdemes nap, mint nap dolgoznod. Ehhez azonban mindenekelőtt össze kell gyűjtened rejtett erőforrásaidat, feljavítani testi-lelki-szellemi állóképességeidet. 

 • RÁADÁSKARRIER II. - Jó életvezetési szokások kialakítása

  laabagnes
  0 Lecke

  A "Ráadáskarrier II" online tanfolyamot elsősorban középkorúaknak és idősebbeknek szánom. Téged várlak, ha még nem találtál rá életed "vezérlő csillagaira" és még mindig nem tudod pontosan, mi dolgod a világon! Akkor is köztünk a helyed, ha valahol, menetközben szem elől tévesztetted a saját utadat, küldetésedet, összekuszálodtak az értékeid és úgy érzed, nincs értelme semminek. Segíteni tudok és akarok neked abban, hogyan tudod összegyűjteni valós erőforrásaidat és mozgósítani azokat lelkesítő új célok megvalósítására. Abban, hogy a jelenlegi kiúttalanságot két-három éven belül életed legnagyobb jótéteményeként éld meg. A RÁADÁSKARRIER II. – Jó életvezetési szokások kialakítása online kurzus keretében a négy egymással összehangolt lecke segítségével tudatosíthatod, mi életed valódi küldetése, melyek a legfontosabb egyirányba mutató értékeid és céljaid, amelyeket hátralévő életutad során meg tudsz és meg is akarsz valósítani. Megmutatom, hogyan tudsz ezek közül mindig a soronkövetkező legfontosabbakra fókuszálni. Megtanítalak, hogy  előrehaladásodat ellenőrizni tudd személyes stratégiai térképed és személyes teljesíményértékelő rendszered segítségével. Ha mindenben együtt haladsz velem, érezhetően javulni fog az önértékelésed a kurzus elvégzése közben és után és egyre céltudatosabb, örömtelibb leszel. Nap, mint nap jobban érzed majd magad a bőrődben, megszilárdul testi-lelki-szellemi állóképességed.

 • RÁADÁSKARRIER III. - Látványos életminőségjavítás

  laabagnes
  0 Lecke

  A "Ráadáskarrier III" online tanfolyamot elsősorban középkorúaknak és idősebbeknek szánom. Téged várlak, ha még nem találtál rá életed "vezérlő csillagaira" és még mindig nem tudod pontosan, mi dolgod a világon! Akkor is köztünk a helyed, ha valahol, menetközben szem elől tévesztetted a saját utadat, küldetésedet, összekuszálodtak az értékeid és úgy érzed, nincs értelme semminek. Segíteni tudok és akarok neked abban, hogyan tudod összegyűjteni valós erőforrásaidat és mozgósítani azokat lelkesítő új célok megvalósítására. Abban, hogy a jelenlegi kiúttalanságot két-három éven belül életed legnagyobb jótéteményeként éld meg. A RÁADÁSKARRIER III. – Látványos életminőségjavítás online kurzus keretében a négy egymással összehangolt leckéjét elsajátítva egyre inkább megtapasztalod, mit jelent, ha napról napra van miért felkelni azért, hogy értelmes, hasznos célok megvalósításával tudd jobbá tenni magad és mások életét. Megmutatom, hogyan tudod kiteljesíteni önbecsülésedet mindezt testi-lelki-szellemi harmóniában és egyre jobb életminőségben.