Laáb Ágnes: Válságstratégiák egy élhetőbb jövőért, egy élhetőbb életért

6.000 Ft

2014-ben, a 60. születésnapomra írtam magamnak egy bakancslistát. Első pontja a következő volt: megírom ’A KÖNYV’-et. Azt hiszem, azt remélem, hogy ez most sikerült! Beleírtam 50 évnyi vezetői, oktatói, tanácsadói, magánéleti tapasztalatom szintézisét: benne van az egész életem.

Erős késztetést éreztem, hogy kiírjam magamból a világjárvány óta átélt sok szorongást és félelmet. Mély humanizmussal átitatott optimista életszemléletemmel erősen hiszek az emberek jóságában és emberlétünk nagyszerűségben. Ez adhat erőt belső harmóniánk megteremtéséhez és általa egy békésebb világ felépítéséhez a magunk erejéből, a magunk számára.

Meglepődve tapasztaltam, hogy a könyv írása öngyógyító volt számomra, ám eközben sok örömöt is okozott az összefüggések felismerése, az AHA-élmények és a rendszerezés izgalma. Azt remélem, Neked is legalább annyi élményt jelent a könyv elolvasása, mint nekem a megírása. Remélem, hogy – hozzám hasonlóan – gondolataimból ahhoz is erőt és hitet merítesz, hogy újra sződd megtépázott értékrendedet! A fiatalabb generációknak erre különösen nagy szükségük van, hiszen az ő feladatuk, hogy ebben az értékvesztett társadalomban hidat építsenek a magyar nemzet felemelkedésén fáradozó nagyszerű elődök és jövő kiválóságai közé.

Laáb Ágnes

Cikkszám: 9786158125819-1-1 Kategória:

Leírás

e-könyv adatok:
Szerző: Laáb Ágnes
Kiadó: ECOVITA KFT Budapest
Oldalszám: 255 oldal
Megjelenés: 2023. április 11.
ISBN: 9786158125895

Dr. Vecsenyi János professzor emeritus (Budapesti Corvinus Egyetem) ajánlása a könyvhöz
Dr. habil Bőgel György, professor emeritus (CEU) ajánlása a könyvhöz

Olvass bele!

 

 

További információk

Szerzői ajánlással

Szerző ajánlásával, Ajánlás nélkül

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Laáb Ágnes: Válságstratégiák egy élhetőbb jövőért, egy élhetőbb életért” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük