Laáb Ágnes: Válságstratégiák egy élhetőbb jövőért, egy élhetőbb életért

6.000 Ft

2014-ben, a 60. születésnapomra írtam egy bakancslistát. Első pontja a következő volt: megírom ’A KÖNYV’-et – így csupa nagybetűvel. Azt hiszem, azt remélem, hogy ez most sikerült! Beleírtam 50 évnyi vezetői, oktatói, tanácsadói, magánéleti tapasztalatom szintézisét: benne van az egész életem. Kipipálhatom!

Indíttatása az volt, hogy erős késztetést éreztem kiírni magamból a világjárvány óta átélt sok szorongást és félelmet, miközben tanúságot teszek mély humanista elkötelezettségemről.

Reménytelenül naivnak és optimistának tartanak sokan, ám én mégis erősen hiszek az emberi jóságban és nagyszerűségben. Azt remélem ezért, hogy a válságok féktelen tombolása közepette nem egy végzetes kataklizma következik be az emberiség számára. Sokkal inkább arra számítok, hogy megedződünk a kihívásoktól, megtaláljuk belső békénket és harmóniánkat. Saját életünket jobbá téve, és összefogva a hozzánk hasonlókkal felépíthetünk egy élhetőbb világot.

Meglepődve tapasztaltam, hogy a könyv írása nem csupán öngyógyító volt számomra. Sok meglepetést is tartogattak az összefüggések felismerésének AHA-élményei és a rendszerezés izgalma.  Azt remélem, Neked is legalább annyi örömöt és rácsodálkozást ad a könyv elolvasása, mint nekem. Szeretném, ha erőt és hitet tudnál belőle meríteni megtépázott értékrended újra szövéséhez! Különösen nagy szükségük van erre a fiatalabb generációknak hiszen az ő feladatuk, hogy ebben az értékvesztett társadalomban hidat építsenek a magyar nemzet felemelkedésén fáradozó nagyszerű elődök és jövő kiválóságai közé.

Laáb Ágnes

Cikkszám: 9786158125819-1-1 Kategória:

Leírás

e-könyv adatok:
Szerző: Laáb Ágnes
Kiadó: ECOVITA KFT Budapest
Oldalszám: 255 oldal
Megjelenés: 2023. április 11.
ISBN: 9786158125895

Dr. Vecsenyi János professzor emeritus (Budapesti Corvinus Egyetem) ajánlása a könyvhöz
Dr. habil Bőgel György, professor emeritus (CEU) ajánlása a könyvhöz

Olvass bele!

 

 

További információk

Szerzői ajánlással

Szerző ajánlásával, Ajánlás nélkül

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Laáb Ágnes: Válságstratégiák egy élhetőbb jövőért, egy élhetőbb életért” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük